Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chiligrillad lax med mangosalsa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fräsch och smakrik rätt. Grillad lax är en favorit hos oss och här får den en spicy smak av sweet chilisåsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda sweet chilisås och olivolja och pensla fisken. Grilla i halster tills fisken är genomgrillad. Salta och peppra.
  2. Mangosalsa: Skär mangon i fina tärningar. Skiva chilin och salladslöken tunt. Skär ner korianderbladen i mindre bitar. Blanda allt tillsammans med olivolja, limesaft och avsluta med flingsalt och nymald svartpeppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • DrBazooka 6 juli 2009

    Det här var den absoluta höjdpunkten idag. Det regnar och är trist ute så vi tänkte äta något gott. Det smakade oerhört gott och fräscht tyckte hela familjen. Vi kommer att äta det igen ganska snart.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.