Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chiligryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Stark, rustik och underbart god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka salladslöken. Kärna ur och hacka chilifrukten.
  2. Bryn köttet i olja i en gryta. Blanda ner salladslök och chilifrukt. Låt fräsa ett tag.
  3. Blanda ner resten av ingredienserna. Krydda efter behag. Låt grytan koka ca 1 ½ timme.
  4. Smaka av då och då så att chilismaken inte blir för stark/svag. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MatAnders 27 februari 2010

    Mycket god körde röd chili och massor med chilipulver ölen lyfte den ytterligare ett snäpp mot den jag grort tidigare som liknar denna, stort tack kommer göras om.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.