Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilihet kokosfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god och kryddstark. Du spar tid genom att använda 1,5-2 msk färdig grön currypasta på burk.

Ingredienser

Instruktioner

1.Förbered currypastan genom att mala pepparkornen grovt i en kryddkvarn. Tillsätt resten av curypastans ingredienser. Mal till en jämn pasta, tillsätt lite olja om det behövs. 2. Hetta upp oljan i en stekpanna som är tillräckligt stor för att rymma fisken i ett lager. Tillsätt cuurrypastan och fräs på låg värme till den börjar dofta ca 4 minuter. 3. Häll på kokosmjölken och sjud sakta upp uner omrörning. 4. Lägg fisken och kaffirlimebladen i kokosmjölken och sjud 4 minuter. Vänd fisken försiktigt och fortsätt sjuda tills fisken är färdig, 2-4 minuter beroende på fiskens tjocklek. 5. Tillsätt socker och fisksås och rör om försiktigt. Lägg över på ett serversfat och garnera med koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.