Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilikassler med grillade grönsaker

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Mumsigt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kasslerskivorna i en rund form. Bred crème fraiche jämnt över dem.
  2. Låt ananasringarna rinna av väl och lägg dem på köttet. Strö över riven ost.
  3. Placera formen på grillgallret och kör kombinerat full effekt/grill 3-4 minuter. (I vanlig ugn, 250 grader, 10-15 minuter.)
  4. Tillaga grönsakerna enligt anvisningen på förpackningen.
  5. Bjud chilikasslern med de grillade grönsakerna, ris och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.