Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilikotletter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ibland behöver man piffa upp fläskkotletterna lite. Vill man ha lite mer smak tar man stark tacosås och hackar ihop chilin själv av färsk, ifall man bara hittar mild på burk. Jag hoppar gärna över osten nästa gång, jag tyckte att den mest blev trådig. Men det är ju en smaksak. Annars mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn matfettet i en stekpanna, lägg i köttet och låt det hastigt få en lätt brynt yta på båda sidor. Lägg köttet i en ugnssäker form och täck det med grön chili och ost.
  2. Vispa grädden tjock, blanda ner tacosås och bred grädden över köttet. Förbered gärna hit.
  3. Gratinera i 250 graders ugnsvärme i ca 12 minuter eller tills ytan är läckert guldbrun. Servera med kokt ris.

Kommentarer (1)

  • johnniej 24 juli 2009

    skall prova johnnie

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.