Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilikryddade kotletter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 5 minuter
Skriv ut

Låt kotletterna puttra länge i såsen så att de blir riktigt möra. Ris och strimlad isbergssallad smakar bra till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm oljan i en stekgryta. Bryn kotletterna på ganska hög värme tills de fått färg på båda sidor, ca 5 minuter. Lägg över dem på ett fat.
  2. Skär löken i ringar och bryn lökringarna i grytan 3 - 5 minuter. Lägg över dem på fatet. Sänk värmen och vispa ur grytan med vinäger. Tillsätt chilisås, chilipulver och farin. Lägg tillbaka kotletterna med löken i grytan och rör om. Toppa med paprikaringar.
  3. Lägg på ett lock och låt alltsammans småputtra ca 45 minuter eller tills köttet är riktigt mört. Smaka av med salt och peppar och servera med kokt ris kryddat med paprikapulver, chilipeppar och litet kanel.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nettie 10 mars 2008

    Kalasgott kommer att lagas igen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.