Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilikyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ingen bantningsmat precis, men ack så gott!

Ingredienser

Instruktioner

Rensa och dela kycklingen i mindre bitar. Lägg bitarna i en smord, ugnsfast form. Vispa grädden ganska fast och tillsätt potatismjöl och Sweet Chili-sauce. Bred ut gräddblandningen över kycklingen. Lägg på ananasringarna och i hålet på dem körsbärstomaterna (som du har skurit ett fint kryss i toppen på). Grädda i mitten av ugnen i 250* i ca 15 minuter. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.