Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilikyckling med ingefära, cashewnötter och limeyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riktigt smakrika kycklingwraps som toppas med en syrlig yoghurt och krispiga nötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingen och riv vitlöken. Lägg kyckling, vitlök, ingefära, sabal oelek och olja i en plastpåse. Blanda och lägg i kyl fram till användning, gärna över natten.
  2. Blanda yoghurt med rivet skal från lime, ställ i kylen.
  3. Hetta upp en wokpanna eller stekpanna med lite rapsolja och woka/stek kycklingen tills den är genomstekt. Lägg åt sidan och håll varm.
  4. Woka grönsakerna i lite rapsolja och blanda med kyckling. Smaka av med oystersås, soja och limesaft.
  5. Servera i tortillas och toppa med limeyoghurt och nötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.