Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chililax med limesås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Pumpakärnor är lika vackra som de är goda! Finns i hälsokosthyllan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Salta och peppra laxbitarna och lägg dem trångt i en ugnssäker form.
  3. Blanda pumpafrön, chilisåsen och limeskalet. Skala och pressa i vitlöken. Bred blandningen över laxen. Baka laxen i mitten av ugnen tills täcket blivit lite ljusbrunt och fisken precis är genomstekt 10-15 minuter.
  4. Rör ihop såsen. Servera den och fisken med potatis ,grönsaker och lime.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.