Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chililax med ugnsgrönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Egen variant av Läsarfavoriten Icakuriren 10/2010

Ingredienser

Instruktioner

Lägg laxen i smord ugnsform. Salta. Tärna fetaosten och paprikan. Skär squashen och rödlöken i halvmåneskivor. Blanda osten, paprikan, sweet chili och crème fraiche i en bunke. Lägg över fisken. Strö över squash och rödlöken. I ugnen 175 grader ca 20 min. Servera med ris och manchésallad (el annan mild sallad).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.