Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 45 minuter
Skriv ut

Kan det bli godare???!!!

Ingredienser

Instruktioner

Putsa fläskfilén. Skölj och kärna ur den spanska pepparn Blanda pepparn med olja, limesaft, farin och salt i en plastpåse. Lägg i fläskfilén och marinera ca 2 timmar i kylskåpet (vänd påsen ett par gånger under tiden). Rör ihop ingredienserna till såsen. Låt stå kallt till servering. Ta upp fläskfilén ur marinaden och bryn den runtom i en stekpanna. Sätt in fläskfilén i ugnen på 225 grader i ca 25-30 min. Servera med sås, bakad potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pr0metha 6 december 2011

    Jag gjorde detta som söndagsmiddag, och det blev hur gott som helst! Köttet och såsen passade väldigt bra ihop. Jag serverade med potatisklyftor och sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.