Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Den är bara såå god!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör om till smet inte så mycket olja. Lägg laxen i en påse och häll över smeten. Gno in smeten i fisken och lägg in i kylen 1 timme. Grilla i ugnen max 10 min.
  2. Fräs rödlök, röd chili och vitlök. I med créme fraichen och hönsbuljongen, låt koka en stund. Precis innan servering lägg i dill och räkor. Servera med kokt potatis/pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.