Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilimarinerad torsk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låt fisken marinera medan ni kokar ris eller potatis.

Ingredienser

Instruktioner

Om fisken är fryst bör den halvtinas och skivas. Lägg fisken i en traktörpanna. Blanda övriga ingredienser och bred över fisken. Låt stå 15-20 minuter. Vänd på fisken några gånger under tiden. Sjud därefter under lock i 5-7 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Garposkennel 28 februari 2015

    En mycket god fiskrätt och också lätt att göra .Uppskattades mycket av min gubbe.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.