Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilimarinerad vitlökskyckling i gryta

(1 kommentar)  
Chilimarinerad vitlökskyckling i gryta Chilimarinerad vitlökskyckling i gryta
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här rätten med kycklingfilé är en jättegod festgryta. Den tar inte lång tid att göra och innehåller bl.a. champinjoner, orange paprika, rödlök, chilimarinerade vitlöksklyftor och grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i mindre bitar och bryn i en stekpanna med smör. Lägg över i en gryta med vitlöksklyftorna.
  2. Dela svampen, kärna ur och strimla paprikan och rödlöken. Stek dem lite lätt i en stekpanna och häll sedan över i grytan.
  3. Häll i grädde och oljan från burken med vitlöken och koka i 10 minuter. Red av med Maizena och koka i 3 minuter. Smaka av med salt och chiliflakes. Ris är gott till.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JennyV 22 september 2010

    Det här var min smak!! Alldeles lagom stark och gott med de hela vitlöksklyftorna i grytan!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.