Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilipangasius

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna blandning av smaker blev en riktig hit, det tyckte även min sambo som inte är så förtjust i fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en form och dela fiskfiléerna på mitten och lägg i formen. Krydda med chili grillkrydda och Herbamare örtsalt.
  2. Blanda de övriga ingredienserna till en smet och bred över fisken.
  3. Grädda i 225 grader i ca 20 minuter.
  4. Servera med kokt potatis, gröna ärtor och tomat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.