Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilipastasallad

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott till grillat. Blanda i en burk tonfisk eller lite grillad kyckling och du har en hel middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. ev gräddfil för att göra salladen kladdigare om man vill det. Jag har uteslutit avokado men gillar du det så ta med 1 st som urkärnas och skivas.
  2. Koka pastan coh låt den svalna. Kärna ur och strimla paprikorna. Gör samma sak med rödlöken och vårlöken. Låt kidneybönorna rinna av. Blanda alla ingredienser, tillsätt salt (ca 2 tsk) och peppar (ca 1/2 tsk).
  3. Kan med fördel tillagas dagen innan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.