Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Inte provat än, fått receptet av en kompis som säger att det ska vara suveränt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet och skär i skivor. Kärna ur och hacka chilin. Blanda med limesaften, olja och socker. Vänd ner köttet och låt dra i 30 minuter.
  2. Trä upp på grillspett och salta. Grilla eller stek i ugn 225 grader i ca: 10 minuter.
  3. Blanda creme fraiche, limeskal och chilisås och servera tillsammans med bakad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.