Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabb och god fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader och smörj en ugnssäker form. Fräs skivad purjolök, tärnad paprika och majs i olja i en stekpanna, fördela sedan i formen. Lägg den tinade fisken på röran, salta och peppra. Blanda creme fraiche, matlagningsgrädde och chilisås, bred blandningen över fisken. Ställ in i mitten av ugnen i ca 20 minuter. Servera med nykokt potatis och en god grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.