Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilitryffel

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Jättegott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt chokladen i mindre bitar.
  2. Koka upp chilin tillsammans med grädden. Ta av kastrullen från värmen och sila så att du får bort alla chilibitar.
  3. Häll tillbaka den varma grädden i kastrullen, tillsätt smör och choklad. Rör om tills allt har smält och du har fått en slät och glansig smet.
  4. Låt svalna och ställ in i kylen tills smeten har stelnat. Forma till små runda bollar och rulla dem i kakaopulver. Förvara tryffeln i kylen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ebbhol 3 mars 2011

    Hur lång tid tar det att göra dessa? Tänkte använda det på Hemkunskapen!:)

  • juliasjostrom 16 december 2011

    Gott och enkelt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.