Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilitryfflar

 
  • Serverar: 25-30 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Himmelskt goda och heta!

Ingredienser

Instruktioner

1. Smula ner piri pirin i vispgrädden. Tillsätt honung och koka upp. Låt stå o dra under lock och hacka under tiden chokladen ganska fint. 2. Ge grädden ett nytt uppkok och sila bort piri pirin 3. Häll grädden över chokladen o mixa ihop med mixerstav eller elvisp 4. Tillsätt smör. Mixa/vispa till en slät blank massa. 5. Spritsa i formar (funkar med iskuber) o ställ i frysen att stelna 6. Lossa tryfflarna ur formarna efter ca 1 timme 7. Smält chokladen till doppinngen i mikro eller i vattenbad o doppa tryfflarna. 8. Förvara i kylskåp, men låt dom tempereras i rumsvärme före servering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.