Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chimichurri

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En argentinsk kryddblandning till grönsaker eller grillat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra kryddorna med olivoljan.
  2. Finhacka de färska örterna och tillsätt även dessa. Rör ned sambal, citron och pressad vitlök. Tillsätt mer olivolja om det verkar torrt. Smaka av med salt och ev mer sambal.
  3. Tänk på att kryddblandningen skall räcka för att krydda en hel maträtt. Den skall vara stark och sur.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.