Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chimichurri

 
Skriv ut

Från Argentina kommer denna grillsås, som är fin att både marinera kött i, pensla med under grillningens gång och dessutom servera till köttet när det är klart. Den här satsen ger ca 1 liter och den går bra att spara i kylskåp.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop olja och vinäger i en bunke. Blanda ner den finhackade löken, pressa i vitlöksklyftorna och rör om väl. Blanda i resten av ingredienserna och smaka av. Låt Chimichurrin stå och dra i rumstemperatur några timmar så att de olika krydd- och grönsakssmakerna hinner gå ihop innan du börjar använda den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.