Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chimichurri

(2 kommentarer)  
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Supergott till grillat kött eller att bre på en macka eller i maträtter. Älskar denna starka röra och det brukar gästerna göra också.

Ingredienser

Instruktioner

Kör allt i en mixer. Det ska inte bli puré utan en grynig massa. Klart!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • jbson 12 mars 2011

    Ska det verkligen vara en hel burk (200g) Sambal Oelek?

  • zezza 25 mars 2011

    Ja det ska ju vara starkt så dett stämmer. Men man kan ju ta mindre om man vill. :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.