Het burrito med kokosris och söt salsa, blev en riktig succérulle!
Glutenfri, laktosfri och äggfri.
Instruktioner
- Chipotlefärs:
Stek färsen och rivna vitlöksklyftor i lite olja tills den får färg. Tillsätt tomatpuré, salsa och chipotlepasta. Låt bubbla på i 1 minut. Häll av spadet från bönorna och skölj i vatten. Vänd ner i färsen tillsammans med spiskummin, salt och svartpeppar.
- Kokosris:
Koka upp kokosmjölk och vatten. Häll ner riset och låt koka i 12-15 minuter. Ta kastrullen från plattan och blanda ner rivet limeskal, limesaft och salt.
- Banan- och mangosalsa:
Häll ner den tärnade mangon i en skål. Tärna bananen och finhacka rödlök och chili. Blanda banan, rödlök, chili, limesaft och finhackad koriander med mangon.
- Värm tortillabröden. Fyll med chipotlefärs, kokosris, banan- och mangosalsa, sallad, tärnad avokado och färsk koriander.
Publicerat den
13 augusti 2016
Liknande recept
Skriv kommentar