Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chips Kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett tips: Lägg på chipsen precis innan den är klar. Annars bränns dem!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka purjolök och kyckling. Lägg i smord form. Vispa grädde hårt, blanda majonnäs med chutney. Häll på grädden. Bre över kycklingen. Strö över ost. Mitt i ugnen ca 30 min (225 grader). Ta ut och strö på chips. Servera med jasminris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.