Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chips på Jordärtskocka med dip

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Om man vill bjuda på något anorlunda...testa detta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba jordärtskockorna rena, skiva dem tunt på mandolin. Fritera gyllenbruna i 150C olja. Låt chipsen rinna av på hushållspapper och salta.
  2. Häng av gräddfilen i kaffefilter i10 timmar. Mixa eller mortla svampen tillsammans med 1tsk fänkålsfrö och 1 tsk persilja till ett pulver. Smaka upp gräddfilen med svamppulvret och salt. Servera dippen med jordärtskockschipsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.