Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chips sallad!

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Låter skämmande otäckt, men otroligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kötfärsen i smör, pressa över vitlöken. Salta och peppra. Ställ åt sidan och låt kallna. Skär under tiden alla grönsaker i strimlor/bitar och lägg i en stor skål. Tillsätt den kalla köttfärsen och rör om.
  2. Smula i ca 4-6 stora nävar grillchips precis innan serveringen och rör om. (Om du tillsätter chipsen för tidigt så blir dom "soggiga" och salladen blir inte lika god.)
  3. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.