Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chipsgratäng

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mmmmmm så gott och mycket trevligt som vickning. OBS lätt beroende framkallande! Beroende på vilken smak man vill ha kan man variera chips och dipsmaken. Oftast tar vi grillchips och oniondip men på midsommar tar vi till exempel alltid dillchips och dilldip.

Ingredienser

Instruktioner

Bara blanda alltihop, toppa med ost och skjuts in i ugnen i 20 min 225 grader

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • JennyV 1 februari 2008

    Ska man steka lövbiffen innan den går in i ugnen?

  • Bladh 29 februari 2008

    Tyvärr, samtliga familjemedlemmar, (barn 5- 15 år gamla) tyckte att det var mindre gott. Vi hade föredragit lite mer smak på rätten.

  • Tommy 15 december 2019

    Gott, fattar inte riktigt de låga betygen men smaken är väl som baken antar jag. Testat olika chips men Estrellas grillchips slår allt. Varierar med fläskfile, lövbiff, nötfärs, ytterfile och kycklingfile. Kan även ta grädde och worchestershiresås samt lite kalvfond och soja.....gott. Gratinera med Västerbottenost är också gott. Går variera i massor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.