Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chipsgratäng med fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en form, häll i chipsen. Skiva och stek köttet. Krydda och lägg köttet på chipsen i formen.
  2. Vispa i ordning såsen, koka upp men den ska inte bli tjock. Häll sedan såsen över köttet och chipsen i formen. Skiva tomaterna och lägg överst. Toppa med riven ost.
  3. Ugn 200 grader i 20 min.
  4. Serveras med sallad och bröd.
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.