Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chipskyckling

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Uppskattat av alla, mild och god smak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfiléerna och stek de sedan halvfärdiga. Värm ugnen till 200 grader.
  2. Lägg de i en ungsform. Hacka purjolöken och blanda de med hela burken mango chutney. Lägg blandningen över fileérna.
  3. Vispa grädden och blanda sedan med majonäsen. Häll blandningen i formen. Sätt in kycklingen i ugnen i 10 minuter.
  4. Ta ut kycklingen och strö över ett tunt lager med chips, strö över riven ost. Sätt in i ugnen ytterligare 10 minuter.
  5. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • snuttan66 28 februari 2010

    Vilken höjdarmat!! Mycket omtyckt när jag bjöd på det. En klar favorit!! Solklart 5 stjärnor.

  • kines2 26 mars 2011

    God helgmat! Jag tog nog för tunnt lager med chips, ska ta lite fler nästa gång.

  • Dansmyran 28 juni 2017

    Sååå gott!! Får hålla med om att nästa gång har jag mer chips på.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.