Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chipslåda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Jättegod mysmat med familjen.

Ingredienser

Instruktioner

Skär filéerna i skivor och bryn dom i lite matfett i en stekpanna. Ta ev. lite alroundkrydda på. Häll det mesta av chipsen i botten på en ugnsfast form och lägg den stekta filéen ovanpå. Blanda soppan och grädden och häll blandningen över filéen och chipsen. Stick några chips här och där i formen som du sparade i påsen. Grädda i 220 grader i 45-50 minuter. blir chipsen brända lägg över lite folie. Serveras med bröd och en sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mikkos40 26 oktober 2008

    En uppskattat rätt,hela familjen uppskattade den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.