Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chipslåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En god låda med chips, fläskfile och stuvning. En favorit som vi äter då och då.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg chipsen i botten på en ugnsfast form. Skär fläskfilen i skivor och salta, peppra, bryn i smör. Lägg skivorna över chipsen. Täck med stuvningen. 2-3 tomater skivas och läggs i nästa lager. Srö rikligt med riven ost över. Grädde på nedersta falsen i ugnen ca 20 min i 225 grader.
  2. Servera med en god sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.