Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chipslåda

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Kanske inte så nyttigt men gott!!

Ingredienser

Instruktioner

1. Bryn filen i tunna skivor. Salta och peppra. 2. Lägg sedan filen i botten på en ugnsfast form. 3. Bryn svampen och lägg den över filen. 4. Häll påsen med chips över. 5. Vispa en redning bestående av mjölk, grädde och mjöl. 6. Häll redningen över filen och svampen. 7. Skiva tomater och lägg över. 8. Strö över riven ost. 9. Sätt in formen i ugnen 200-250 grader i 15-20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.