Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Jättegott!:D

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg chipsen i en ungssäker form. Dela kycklingen i lagom stora bitar. Strimla purjolöken. Lägg kycklingen och purjolöken över chipsen.
  2. Gör en stuvning på champinjonerna och grädden. Häll ev. i lite kinesisk soja. Häll detta över chipsen, kycklingen och grönsakerna. Låt stå minst en timma. Ställ in i ugnen ca 20 min i 225 grader.
  3. Servera gärna med en god blandsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.