Man kan även gratinera med lite räkor. Det blir liksom "pricken över I:et"
Instruktioner
- Börja med att smörja gratängformen ordentligt och sätt ugnen på 175 grader.
- Öppna tonfiskburken och sprid ut tonfisken jämnt över formens botten, den skall vara helt täckt med fisk.
- Öppna chipspåsen, krossa i handen och strö detta över fisken så att det täcker.
- Champinjonstuvningen.:
Häll smör i en stor kastrull och låt det smälta. Undertiden öppnar du champinjonburkarna och häller av vattnet. Häll i svampen i det smälta smöret och rör om. Häll därefter på mjölk lite i taget och spä allt eftersom. Salta lätt och peppra.
- Häll över hälften av svampstuvningen över fisken och chipsen så att det blir jämnt fördelat över formen. Krossa mer chips i handen och strö över svampstuvningen häll sedan på resten av svampstuvningen över det andra lagret av chips och fördela jämnt över formen. Häll på ost så att det täcker stuvningen helt och hållet.
- Sätt in gratängformen i mitten av ugnen och låt den stå där i 15 minuter.
- Klart att servera.
Publicerat den
29 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar