Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choc Chip- peanutbutter cookies

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Stora, sega, underbara choc chip cookies med jordnötssmör som självklart kan tas bort. Då blir det vanliga choco chip cookies.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret, häll i en skål med farinsocker och socker rör om. Häll i vaniljsocker, ägg och äggula och vispa ihop allt så det blir lite lätt och fluffigt.
  3. Blanda havregryn, mjöl, bakpulver och salt i en bunke, rör ner i smörblandningen.
  4. Klicka i jordnötssmöret en tesked i taget samt chokladen och rör ihop snabbt.
  5. Lägg kakdegen i högar på plåt med bakplåtspapper. Jag plattar till dom lite, så varje hög blir ca 2 cm. 1/2-1 dl per hög med ca 10 cm mellan varje hög.
  6. Grädda i ugn i 12-15 minuter, beroende på hur stora du gör dom samt hur sega du vill ha dom. Jag tar ut dom när dom fått lite färg i kanterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.