Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chocklad-mint-tryffel

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 5 timmar
Skriv ut

Njut!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Hacka chokladen fint i en hushållsmixer.
  2. 2. Koka upp grädde och honung och häll den över chokladen under mixning, tillsätt smör och mixa.
  3. 3. Smaksätt med pepparmyntsolja efter smak, mixa.
  4. 4. Häll över chokladen i en plastlåda med lock och låt den stelna i kyl, cirka 4 timmar.
  5. 5. Rulla chokladen till kulor (tryfflar) och rulla dem i florsocker.

Kommentarer (2)

  • malinrunesson 7 december 2008

    underbaraaa!!!

  • Arkenstone 21 december 2009

    Är inte så förtjust i mintchoklad, visserligen. Men jag har använt det här receptet som en grund med andra smaksättningar och allt har blivit jättebra. Ett par matskedar portvin är min favvo. Tar hellre kakao på dock.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.