Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chocklad och nötpaj

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En riktig godispaj, som serveras kall eller ljummen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop mördegen i god tid och lägg i en plastpåse i kylen.
  2. Ta fram degen någon timme före gräddningen och kläd en pajform, ca 22 cm i dm med degen. Hacka chokladen och nötterna var för sig. Vispa ägg och socker pösigt.
  3. Blanda i sirap, vaniljsocker, choklad och nötter. Häll fyllningen i pajskalet och grädda på nedersta falsen i 200 grader i ca 30 min.
  4. Bjud med lättvispad grädde eller vaniljglass med pajen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.