Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chockladformar till att fylla desserter i

 
Skriv ut

Perfekta att fylla dessa med någon god efterrätt tex fromage, chokladpudding eller färska bär. Jag själv brukar fylla dem med jordgubbsfromage. Ser lyxiga ut..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta den choklad som ni gillar mest.
  2. Smält chokladen i vattenbad.
  3. Pensla innansidan på pappersformen med chokladen. Ställ formarna i kyl eller frys till chokladen stelnat.
  4. Lossa försiktigt chokladformen från pappersformarna.
  5. Sedan är det bara att fylla chokladformarna. Lycka till!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.