Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choco Chip Müsli Bars

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läckert med torkad frukt, müsli och choklad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort fästet på fikonen och hacka dem grovt. Kör dem i hushållsmixer tillsammans med kakao och kaffet. Lägg i hälften av russinen och müslin och mixa i ett par sekunder till.
  2. Häll över massan i en bunke och rör i resterande russin, müsli och cornflakes.
  3. Hacka chokladen och blanda hälften av den i smeten. Kavla ut massan i mellan två smörpapper till cirka 1 centimeter tjock.
  4. Smält resterande choklad i vattenbad (i en skål över kokande vatten) och pensla den över kakan. Låt stelna i kyl och skär kakan i stänger när chokladen har stelnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.