Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chocolate brownies

(8 kommentarer)  
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Härligt goda och extra chokoladiga brownies av amerikanskt snitt med härlig smak av nötter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Smörj och mjöla ett bakplåtspapper, som läggs i en långpanna.
  3. Smält fett och rör i kakao. Låt det svalna. Hacka nötterna under tiden. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner chokladblandningen och mjölet blandat med bakpulver och hassellnötterna.
  4. Bred ut smeten i långpannan och grädda i nedre delen av ugnen i c:a 35 minuter.
  5. Skär den avsvalnade kakan i c:a 24 bitar. Bred smält blockchoklad på kakorna. Lägg eventuellt en valnöt mitt på varje brownie.

Liknande recept

Kommentarer (8)

  • LitenMajs 18 februari 2009

    ser sjukt gott ut :P ska definiivvt prova detta :)

  • RinaN 22 augusti 2009

    kan man frysa kakorna?

  • jimboz 15 mars 2010

    Den va god och jag hade ljus choklad på min kaka...Den kanske inte blev så där saftig som på bilden men det kan lika gärna vara jag som gjort något...Men den var ju god ändå..

  • pussgurkanXO 21 mars 2011

    Ska testa på en gång!<3

  • Choklad1997 11 juli 2011

    När man har gjort den, kan man lägga den i kylen en stund så att den bli lite hår och kall. eller ska man äta den varm? vill gärna ha tips :)

  • Usee 8 oktober 2011

    Ska man rosta hasselnötterna innan man lägger dem i smeten? Eller funkar det lika bra att inte göra det? :)

  • kolo9876 6 juli 2012

    De blev super duper goda

  • Kollecolt 13 augusti 2012

    Jag bakade ner hackad vit och ljus choklad, dessutom en del Kick (lakritscola) i den. Det blev jättegott! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.