Härligt goda och extra chokoladiga brownies av amerikanskt snitt med härlig smak av nötter
Instruktioner
- Sätt ugnen på 150 grader.
- Smörj och mjöla ett bakplåtspapper, som läggs i en långpanna.
- Smält fett och rör i kakao. Låt det svalna.
Hacka nötterna under tiden.
Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner chokladblandningen och mjölet blandat med bakpulver och hassellnötterna.
- Bred ut smeten i långpannan och grädda i nedre delen av ugnen i c:a 35 minuter.
- Skär den avsvalnade kakan i c:a 24 bitar.
Bred smält blockchoklad på kakorna. Lägg eventuellt en valnöt mitt på varje brownie.
Publicerat den
16 januari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
ser sjukt gott ut :P ska definiivvt prova detta :)
kan man frysa kakorna?
Den va god och jag hade ljus choklad på min kaka...Den kanske inte blev så där saftig som på bilden men det kan lika gärna vara jag som gjort något...Men den var ju god ändå..
Ska testa på en gång!<3
När man har gjort den, kan man lägga den i kylen en stund så att den bli lite hår och kall. eller ska man äta den varm? vill gärna ha tips :)
Ska man rosta hasselnötterna innan man lägger dem i smeten? Eller funkar det lika bra att inte göra det? :)
De blev super duper goda
Jag bakade ner hackad vit och ljus choklad, dessutom en del Kick (lakritscola) i den. Det blev jättegott! :)