Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chocolate cheesecake muffins

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Det var helt enkelt Supergott!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda cream cheese och 2 msk strösocker i en liten skål tills blandningen är ljus och luftig. Sätt skålen åt sidan. Rör ihop vetemjölet, strösocker, kakaopulvret, bakpulvret och saltet i en stor skål. Gör en grop i blandningen. Blanda det vispade ägget, mjölken och oljan. Häll äggblandningen i gropen (av de torra ingredienserna). Rör med några snabba drag ihop blandningen (den ska vara lite klumpig). Skeda upp 2 msk av chokladblandningen i varje muffinform. Lägg i ca 1 tsk av cream cheese och avsluta med resten av chokladblandningen. Grädda mitt i ugnen i ca 20 min, 190°C. Pudra med florsocker om du vill förhöja synintrycket.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Karin50 3 november 2007

    Dom var enkla och väldigt goda

  • segerwitch 12 mars 2008

    Underbara!

  • Egonlock 4 september 2008

    Lättgjorda och väldigt goda. Jag tog 100 g philadelphia. Jag använda amerikanska muffinsformar och det blev 8 stycken. Nästa gång jag gör dom ska jag blanda i lite apelsinskal och saft i philadelphia-osten.

  • Born61 3 november 2009

    Mmmmmm så goda! Full pott från mig!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.