Instruktioner
Blanda cream cheese och 2 msk strösocker i en liten skål tills blandningen är ljus och luftig. Sätt skålen åt sidan. Rör ihop vetemjölet, strösocker, kakaopulvret, bakpulvret och saltet i en stor skål. Gör en grop i blandningen. Blanda det vispade ägget, mjölken och oljan. Häll äggblandningen i gropen (av de torra ingredienserna). Rör med några snabba drag ihop blandningen (den ska vara lite klumpig). Skeda upp 2 msk av chokladblandningen i varje muffinform. Lägg i ca 1 tsk av cream cheese och avsluta med resten av chokladblandningen. Grädda mitt i ugnen i ca 20 min, 190°C. Pudra med florsocker om du vill förhöja synintrycket.
Dom var enkla och väldigt goda
Underbara!
Lättgjorda och väldigt goda. Jag tog 100 g philadelphia. Jag använda amerikanska muffinsformar och det blev 8 stycken. Nästa gång jag gör dom ska jag blanda i lite apelsinskal och saft i philadelphia-osten.
Mmmmmm så goda! Full pott från mig!