Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chocolate chip brownies

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Detta är några jättegoda brownies, som passar väldigt bra alla tider!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på175 grader. Vispa det rumsvarma smöret med socker vitt och krämigt. Rör ner kakao, salt och sirap. Rör i ett ägg i taget och vänd till sist ner vetemjölet i smeten. Hacka chokladen grovt och vänd ner den i smeten. Blanda väl.
  2. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll med smet. Grädda kakan i mitten av ugnen i 20-25 minuter. Prova med en sticka, den ska vara lite kladdig. Låt kakan svalna.
  3. Koka upp vispgrädden, mjölk, sirap och malen ingefära. Ta av kastrullen från värmen. Finhacka chokladen och blanda chokladen med den varma grädden så att chokladen smälter. Bred ut glasyren över kakan och låt svalna i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.