Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chocolate chip cookie pie

(1 kommentar)  
Skriv ut

Häftig efterätt som inte många har hört talas om! Den var jätte god och inte alls för söt (som jag trodde innan) tack vare det bruna sockret. Imponera på gästerna med denna annorlunda bakverk! Servera varm med glass och sirap (ifall så önskas)...och var försiktig...du kommer bara vilja ha mer och mer!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader
  2. Vispa ägg (i hög hastighet) till det bildas mycket skum. Tillsätt mjöl, socker och det bruna sockret. Vispa tills allt blandats väl. Tillsätt därefter smör. Blanda i chokladen och nötterna i smeten, häll i smeten med hjälp utav en sked i pajskalet.
  3. Grädda i ugnen i 55-60 minuter. Låt svalna lite. Servera varm med glass. MUMS!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tokalon 22 juli 2011

    Är det ½ dl eller 1½? 1,2 lät lite skumt... :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.