Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chocolate chip cookies

 
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En jätte god kaka som är knaprig på utsidan och mjuk på insidan!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 160*c Blanda smör och florsocker till en slät kräm. Rör i ägget. Vispa mjöl, bikarbonat och salt i en annan skål. Häll mjölblandningen i smörkrämen. Rör i choklad ev nötter. Rulla lika stora bollar av degen och lägg på en plåt. Tänk på att kakorna kommer flyta ut lite grann så lämna lite mellanrum. Ställ in i ugnen i 1 min eller tills kakorna börjar bli gyllenbruna. När kakorna är ute ur ugnen lämna dom på plåten i ca 5 min, för sedan över dom till ett galler eller dylikt för att svalna helt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.