Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chocolate Havanna

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Gott efter skidåkningen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm upp mjölken i en tjockbottnad kastrull. Vispa ned oboy, sockret och kaffet.Låt inte mjölken koka upp, utan bara bli het och skummig.
  2. Vispa upp grädden. Ta chokladen från spisen . Fördela rommen i 5 höga glas, häll över chokladen och garnera med grädden. Servera med långa skedar till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sara__ 16 januari 2009

    Låter väldigt smaskigt, måste pröva detta:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.