Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokadkladdkaka, glutenfri eller med mjöl

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En stor och mycket god kladdkaka räcker till många. En stor favorit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen 150 grader Smörj en kakform ca 20 cm i diameter, med löstagbar botten. Vispa ägg och socker fluffigt. Tillsätt det smälta smöret. Blanda samman mjöl och kakao. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten och häll ner i formen. Ställ in i ugnen 20-25 min. Jag tar en sticka. När kakan är fast i kanten då är kakan klar. Den ska vara kladdig i mitten.
  2. Hoppas att Ni gillar den!!!!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • dyren 18 juli 2008

    Min son gillade den här kakan jättemycket. Jag ska göra den själv sa han och det brukar han inte vilja.

  • lollo55 12 juli 2010

    den var as god

  • lollo55 12 juli 2010

    den var as god

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.