Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad-Cupcakes med Cream Cheese-glasyr

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Första muffinsen blev efterrättsmuffins med mycket sött i och på. Gott till en kopp thé och en film på lördagskvällen!

Ingredienser

Instruktioner

* Sätt ugnen på 175°C och ställ ut 12 stora muffinsformar på en plåt eller i en muffinsform. * Blanda mjöl, socker, bakpulver, bikarbonat och salt i en stor skål. Ställ åt sidan.Blanda kakaon med vattnet och vispa med elvisp till en tjock kräm. Tillsätt smält margarin, gräddfil och ägg och vispa tills allt är ordentligt blandat. * Häll i mjölblandningen och rör till en slät smet. * Häll upp smetet i formarna och sätt in i ugnen i ungefär 20 minuter. Låt svalna. * Vispa cream cheesen med florsockret med elvisp tills du får en lätt och fluffig kräm och bred över muffinsarna. Jag hade i gul karamellfärg också, för jag tycker gult är snyggt ihop med brunt. Sedan är det bara att dekorera och smaka!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.