Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad Flapjacks

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergoda!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Använd bakplåt eller form 17*28 cm
  2. Börja med att värma ugnen till 140 grader och smöra formen. Smält smöret, sirapen och de båda sockersorterna i en såspanna. Det får inte bubbla. Blanda i havreflingorna och kakaon. Häll smeten i formen, använd en gaffel och platta till. Grädda i 18-20 minuter.
  3. Tag formen ur ugnen och låt stå svalt i 20 minuter. Skär upp i bitar och låt dem helt kallna innan uppläggning.
  4. Tips: Du kan även blanda i 2 tsk cocosflingor och en handfull sultanrussin i havreflingorna. En tesked sesamfrön är också läckert. Blanda i så fall i lite extra havreflingor för att flapjacksen inte ska bli olijga.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • cecsam 13 juli 2009

    Passar utmärkt om man är godissugen och gluten intolerant. Cecsam

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.