Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad-Fudgekaka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

På det här receptet står det 1985-10-21, då jag fick det av en av mina vänner. Vem det är, står det tråkigt nog inte. Jag bakar den fortfarande, lätt och gott. Antar den här sortens kaka nu för tiden kallas för "Kladdkaka" eller?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 150 grader
  2. Smält margarin. Blanda socker, kakao + vaniljsocker klumpfritt. Häll det i smöret. Rör ner ett ägg i taget. Rör ner mjölet. Lägg smörpapper i botten på formen. Grädda i ca 40 min. Pudra över florsocker.
  3. Servera som den är eller med glass, grädde...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.